MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
7. Warzywa strączkowe. To najzdrowszy i najbardziej pożywny...
fot. 123rf.com/michelleleephotography

Jak zagęścić zupę? Polecamy 7 domowych sposobów, które zawsze działają. To nie tylko tradycyjna zasmażka

Grochówka

7. Warzywa strączkowe. To najzdrowszy i najbardziej pożywny sposób na zagęszczenie zup. Fasola, groch i soczewica po ugotowaniu rozpadną się i zmienią konsystencję naszej potrawy. Dodatkowo dodadzą nam dużo błonnika. Możesz tak przygotować tradycyjną grochówkę. Kliknij link i sprawdź:
przepis na tradycyjną grochówkę.

Zobacz również

Świątek dumna z poprawy pewnego elementu. „Poziom mojego serwisu jest lepszy”

Świątek dumna z poprawy pewnego elementu. „Poziom mojego serwisu jest lepszy”

Szafa grająca utwory Czesława Niemena zachwyca wrocławian. Gdzie można ją usłyszeć?

Szafa grająca utwory Czesława Niemena zachwyca wrocławian. Gdzie można ją usłyszeć?

Polecamy

Uwaga na zmiany w przepisach od 1 lipca. Rosną kary dla zapominalskich

Uwaga na zmiany w przepisach od 1 lipca. Rosną kary dla zapominalskich

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ta kawa chłodzi i odchudza. Dodaj do niej azjatyckiego króla przypraw

Ta kawa chłodzi i odchudza. Dodaj do niej azjatyckiego króla przypraw